skriv2016

Den 22 och 23 oktober arrangeras en skrivkonferens, Skriv2016, i Nacka i Stockholm. Nu kan du som är anmäld till Skriv2016 få lektörsläsning och snabbcoachning av ditt första kapitel (max 1500 ord) gratis! Jag och mina kollegor på yrkesutbildningen för lektörer kommer att finnas på plats under pauserna för att prata med dig om ditt manus. För att få gratis lektörsläsning/snabbcoachning skickar du in din text via mail, som bilaga i Word eller PDF, senast 9 oktober. Skicka ditt första kapitel till ann@annljungberg.se med rubriken ”Lektörsläsning på Skriv2016”.

Jag är med på konferensen för första gången i år och det ska bli jätteroligt. Det blir en helg med spännande workshops, mingel, skrivexpertpaneler och föreläsningar. Hoppas vi ses! 🙂

Läs mer om konferensen och helgens program här!