Är du nyfiken på hur det skulle vara att utforska skrivandet som läkande kraft? Jag och min samarbetspartner Christel anordnar en heldagsworkshop den 30 maj på Hälsans Hus i centrala Lund. Det blir en dag där du helt och hållet får ägna dig åt skrivande och meditationsövningar.

lektör

Har du svårt att uttrycka dig kring upplevda sorger eller förluster?

Forskning visar att skrivande kan ha en positiv inverkan på din hälsa och många upplever att det kan lindra ångest och depression.

Den här dagen får du ägna dig helt åt eget skrivande om dina upplevelser av sorg och förluster. Exempel på förluster kan vara: sjukdom, relationer, ekonomi och inte minst död, för både personer och husdjur.

Du kommer att få en föreläsning kring processen att sörja, inspiration om skrivande och insikt i vad forskningen säger om terapeutiskt skrivande. Vi kommer även att göra några meditationsövningar för att du ska kunna slappna av och hitta till dina känslor och din kreativitet.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av skrivande utan är välkommen precis där du är. Du kommer att få hjälp med några tips/övningar om hur du kan komma igång.

Dagen leds av Emma Åhlén som jobbar som skrivcoach och manusutvecklare samt Christel Lilja som jobbar med personlig utveckling och självledarskap inom bland annat sorgbearbetning och mindfulness.

I gemenskap med andra, tillsammans med vårt varma ledarskap, skapas här en stödjande, tillåtande och kreativ miljö för dig att skriva i.

……………………………………………………………………………………

TID & PLATS
Torsdagen den 30 maj kl 9-16 på Hälsans Hus i Lund

PRIS
990 kr inkl boka-tidigt-rabatt t o m 25 april och därefter är priset 1140 kr. I priset ingår fika, lunch samt kaffe/te, frukt och nötter under dagen.

Begränsat antal deltagare.

ANMÄLAN & FRÅGOR
Via mejl emma@bokstavligttalat.se eller christel.lilja@nyinsikt.com eller via PM på Facebook.

……………………………………………………………………………………
Om Christel Lilja / Ny Insikt AB
Christel erbjuder samtal, kurser, föreläsningar och workshops/retreats inom ramen för mindfulness, sorgbearbetning och coaching. Läs mer om Christel på www.nyinsikt.com

Varmt välkommen med din anmälan!