Nu är det dags igen för en workshop om skrivandet som läkande kraft! Vi fick mycket positiv respons från vår förra workshop som vi hade i maj och därför vill vi göra det igen.

workshop om skrivandet som läkande kraft

På den här workshopen får du ägna dig åt eget skrivande om dina upplevelser av sorg och förluster. Du kommer att få en kortare föreläsning och dialog kring processen att sörja, inspiration och övningar om skrivande och insikt i vad forskningen säger om terapeutiskt skrivande. Vi kommer också att göra några meditationsövningar för att du ska kunna slappna av och hitta till dina känslor och din kreativitet.

Forskning visar att skrivande kan ha en positiv inverkan på din hälsa och många upplever att det kan lindra ångest och depression. Denna workshop om skrivandet som läkande kraft leds av mig och Christel Lilja på Ny insikt som jobbar med personling utveckling och självledarskap inom bland annat sorgbearbetning och mindfulness.

Röster från tidigare deltagare:
”Tack för er ödmjukhet och kunskap.”
”En bra mix av teori och fritt skrivande.”
”Tillåtande atmosfär, tyckte om den tydliga, lågmälda formen i ert framförande.”

Datum: Söndagen den 3 november 2019

Tid: 9.00 – 15.30

Plats: Hälsans Hus, Mårtenstorget 6, Lund

Pris: 1190 kr inkl boka-tidigt-rabatt t o m 30 september, därefter är priset 1450 kr. I priset ingår fika, lunch samt kaffe/te, frukt och nötter under dagen.

Begränsat antal deltagare.

Anmälan och frågor:

emma@bokstavligttalat.se, christel.lilja@nyinsikt.com eller kontakta mig här!