skribenttjanster_1202

Behöver du nya texter till hemsidan, utbildningen eller bloggen? Ägna dig åt det du kan bäst och låt mig skriva texterna. Scrolla ner för att se exempel på texter jag har skrivit.

Jag skriver artiklar eller andra texter som är anpassade efter din målgrupp, syfte och mål. Kontakta mig för mer information.

workshop om skrivandet som läkande kraft

Sättning av böcker/layout

Att presentera och förpacka sin text på ett tilltalande sätt är viktigt oavsett om det är en bok, tidning eller affisch. Jag gör inlagor (för exempelvis böcker) i InDesign och omvandlar till tryckfärdig pdf eller e-boksformat. Kontakta mig för mer information och kostnadsförslag. 

"Jag och mina kollegor är väldigt glada över samarbetet som vi hittills haft med Emma. Hon är en mycket begåvad skribent som ständigt strävar efter att leverera högsta kvalitet oavsett belastning. Det jag gillar allra mest är hennes inställning till arbetet då hon alltid bidrar med feedback för att effektivisera arbetsprocessen. Jag kan varmt rekommendera Emma till framtida uppdragsgivare som söker efter en självgående skribent som tar egna intiativ. "
Giraff Publishing
Oscar Ljunggren
Giraff Publishing

Skribentuppdrag