Lektörsläsning

Har du skrivit färdigt ett bokmanus och undrar om det håller för utgivning? Vill du få återkoppling på ditt manus styrkor och utvecklingsmöjligheter?

Som lektör läser jag ditt manus och gör en grundlig genomgång av bland annat struktur, språk, stil, röd tråd, genre och målgruppsanpassning. Gäller det ett romanmanus tittar jag även på saker som konflikt, perspektiv, karaktärer och gestaltning. Du får ett omfattande skriftligt lektörsutlåtande om manusets kvaliteter och konkreta förslag på ändringar och förbättringar.

Jag jobbar både med fackböcker och skönlitteratur i de flesta genrer, dock inte fantasy eller sci-fi. Jag jobbar heller inte med lyrik.

 

diplomerad lektör

Skrivcoaching

Skrivcoaching är för dig som vill ha hjälp längs vägen. Som skrivcoach möter jag dig just precis där du är just nu i skrivprocessen.

  • Funderar du på om din manusidé är något att satsa på?
  • Behöver du bolla och få feedback på ditt synopsis?

Vill du ha hjälp genom hela processen tar vi gemensamt fram en individuell handlingsplan och sätter mål och en tidsplan för ditt manus. Du skickar kontinuerligt sidor till mig som du sedan får respons på. Som skrivcoach är jag ditt bollplank för de delar du behöver hjälp med. Jag coachar, vägleder och peppar dig genom hela processen tills du har nått ditt mål.

Manusidé

890 kr (ink moms)
  • Skriftligt

Synopsis

1490 kr (ink moms)
  • 2 timmar
  • Telefon/Zoom

Helt manus

Enligt offert
  • Skräddarsytt upplägg enligt överenskommelse. Kontakta mig för mer information.

Sagt om Bokstavligt Talat