Kanelkaffe och jullängt

By | 19 november, 2014

Alltid vid den här tiden på året får jag ett enormt sug efter kanelkaffe. Inget fint kaffe alls, det är helt enkelt mitt vanliga kaffepulver som jag blandar med kanel direkt i bryggfiltret. Men så gott! Och som sagt helt beroendeframkallande, jag kan knappt dricka något annat. Men det är som sagt bara vid denna tiden på året, suget går över efter nyår.

Jag har också redan köpt hyacinter och en amaryllis. Jo, det är lite tidigt. Men när det bara är grått, grått, grått utanför fönstret är det rätt gott att sitta inne med sitt kanelkaffe och ett mysmanus.

kanelkaffe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.